Hromadne to jde udelat asi jen pomoci SQL. Jsi si jisty, ze prave listingu zabiraji nejvic mista? Ja bych to spis odhadoval na logy.
(Ale podle listingu i logu se da hledat take, jiz mnohokrat jsem toho vyuzil.)
Ano docela jo, logy totiz omezuju na poslednich 10+kamarady. Hledani v logu vim ze je mozne. Taky jsem parkrat vyuzil. Radsi vsak vyuziju mensi db, kdyz neco budu hledat, zkusim to pres google
Jen tak mimochodem, zkusil jsi udělat vakuum databáze? Je možné, že nejvíc místa ti zabírají právě ty zrušené položky, které se ale zřejmě trvale nemažou.
Udělal, stále mi zabírá 500mb na telefonu, to pro me zacina byt moc. Kdyz pripoctu CZ mapu +400 tak se to splha ke gigu. TLF s 16g bez karty, spousta app, moc si vyskakovat nemuzu abych si tam jeste nahral nejakou muziku
Největší redukce databáze jsem docílil úpravou počtu archivovaných logů.
Jedna šance by byla vytvořit si databázi archiv, kde bude vše a bude veliká a pak mít jen pracovní soubor, kde bude jen to, co aktuálně používáš.
Ale já mám v PC disky 2*1TB a aktuální provozní databáze má 584 MB. A v GG používám 14 různých databází. A disk je plný tak asi z poloviny, takže omezovat se místem na disku rozhodně nemusím.
Možná sem zkus napsat, proč to vlastně řešíš.
Viz hore, 10logů na keš. Nad více DB jsem přemýšlel, ale moc se mi do toho nechce. Spíš bych uvítal nějakou utilitku, která by exportovala na tlf *.db3 soubor který bych vyfiltroval ( třeba ggf filtrem či jejich kombinací. Např gg2phone archivované.ggf disablovane.ggf -i geoget.db3 -o D:\slozkanasynchronizacidocloudu\geoget.db3 filtry by se zpracovávali v dánem pořadi )
Misto na pc me netrapi taky, ale na telefonu ! A taky ta velikost na synchronizaci. Věčně se to synchronizuje dlouho